Et Hyggeligt klubmesterskab overstået.

Lørdag d. 20 august blev der afholdt klubmesterskab i SVK. Det var en dag med massere af solskin og desværre også massere af bølger! Der blev afholdt klubmesterskab i Slalom for herre og damer, Wakeboard og selvfølgelig vandlege!

Der var ikke meget slalom over det pga. de store bølger, men der var da stadig 3 modige kvinder der stillede op. På en flot tredje plads kom Henriette Noll som var tæt på anden pladsen, men hun måtte dog se sig slået af Benedikte Honore. På en flot første plads kom Benediktes storesøster Louise. Hos herrene var det en gammel kending der sneg sig ind på tredje pladsen nemlig Peter Borgquist på anden pladsen kom klubbens egen formand Andreas Rud. På en flot førsteplads kom Thomas Jensen.

I wakeboard var det et meget ungt felt og det sluttede med en delt førsteplads imellem Sebastian Bach og Jonathan Sørum.

I vandlege blev der afholdt en staffet, og efter et par runder hvor folk skulle lære reglerne fandt vi en gruppe vindere. Her i blandt Peter Thornton og de to vindere af wakeboard.

Nedenfor er der et billede fra dagen, og hvis du trykker på linket kan du se en masse billeder fra den skønne dag.

http://www.facebook.com/media/albums/?id=100000023858908