Thomas Jensen

Hvor mange år har du stået på vandski?

– 11 år J

Hvad er dit personlige bedste?

-1@11.25@58

Hvad fik dig til at starte med at stå på vandski?

-Jeg havde altid været glad for vand og lign. Så da min bror en dag kom hjem og fortalte familien om at han gerne ville prøve og stå på vandski nede på havnen, så blev jeg også meget interesseret. Jeg var måske lidt en tude prins de første par år, så jeg havde en langsom start, men pludselig tog det fart, og så blev jeg helt vild.

Hvilken oplevelse er den bedste du har haft med vandski?

-Jeg tror 2011 sæsonen var noget specielt for mig. Her gik jeg fra at have problemer med at løbe igennem 55 til at løbe ned i 13 m. Det kom alt sammen til mig ved en masse hyggelige morgen stunder sammen med de andre drenge hvor vi var klar på vandet kl. 6 om morgenen.  Og mon ikke at vinde klubmesterskabet, over min storebror MP ikke os var dejligt!

Hvad laver du når du ikke er I SVK

-Lige for tiden når jeg ikke er i SVK så arbejder jeg på den lokale krostue Skovshoved Kro, og så har jeg også arbejdet på Europas største vandski skole, Xtreme-Gene, i Spanien som træner

Hvor tit står du?

-Når jeg er i Spanien står jeg hver dag. Her hjemme prøver jeg at stå 4 gange om ugen, men jeg er næsten forbi SVK hver dag for at tjekke at alt ser godt ud!.

Hvad er det der gør at du er glad for at komme I SVK

-Det er uden tvivl sammenværet med de andre. Der er altid god stemning med de andre medlemmer, og man kan altid have sine venner med hvilket er rart!

Hvordan vil du beskrive din vandski stil?

-En dejligt afslappet SVK stil!

Har du et sidste shout out?

-Husk at alle er velkomne i SVK! Og nååårh ja, så bliv med at træne så skal i nok blive bedre end jeres storebror!

Danmarks ældste vandskiklub