SVK KAN NU PRÆSENTERE DANMARKS BEDSTE VANDSKI LØBER

Skovshoved Vandski Klub er stolte over at præsentere vinderen af det kvindelige danske mesterskab i vandski slalom nemlig Louise Nilsson.  Louise vandt med et flot resultat på 1@13@55 som også er blevet hendes nye PB. Ud over at vinde open kategorien vandt Louise også senior1 kategorien. Louise udtalte selv på den store dag at hun gerne ville takke alle de bådførere der giver hende og hendes familie muligheden for at træne. Jeg tror at mange af tilskuerne morede sig over Louise løb bedre end de unge piger 🙂

Der udover er SVK stolte over at fortælle at Bob og Noah vandt sølv i DM i henholdsvis u. 12 og u. 14. Til Benedikte blev det til en flot 2. plads i senior1 kategorien.

Tillykke med de flotte præstationer, i har sørget for 4 underholdene dage i Vallensbæk Vandski Klub.